Op weg naar de toekomst met SCHEMA ST4-systeemoplossingen

‘Automatiseren’ en ‘netwerken’ zijn vandaag de dag dé modewoorden in de industriële sector. Elektronica en informatietechnologie zullen de komende jaren zelfs de kleinste onderdelen bereiken. Onderhoud en reparatie worden steeds complexer en tijdrovender, en vereisen continue, betrouwbare en consistente documentatie en productinformatie. Die teksten bestaan vaak meertalig en wereldwijd, en in verschillende vormen, zoals gedrukte documenten, in boordcomputers of in diagnosesystemen.

 

  1. Consistentie door automatisering

Of het nu gaat om een tiental of enkele duizenden varianten, componenten, speciale apparatuur of accessoires – de automatisering van informatiemodules zorgt ervoor dat de inhoud op het juiste moment op de juiste plaats en in de juiste handen terechtkomt.

 

  1. Veilige en ongecompliceerde uitwisseling van gegevens

Interfaces met bijbehorende systemen zoals PIM- of ERP-oplossingen maken een vereenvoudigde gegevensuitwisseling mogelijk.

 

  1. Vrijheid in formaten

SCHEMA ST4 ondersteunt meer dan een dozijn kant-en-klare doelformaten. Informatie kan naar behoefte worden opgevraagd via de boordcomputer van een voertuig, of als servicenota op een tablet, als afdrukdocument of als HTML-bestand.

 

  1. Coherentie tussen tekst en beeld

Omdat het vaak gebeurt dat dezelfde informatie aanwezig is in zowel de tekst als de grafieken, kan de weergave van het geheel een hele uitdaging zijn. Daarom zorgt de SCHEMA ST4 Callout Designer ervoor dat wanneer er wijzigingen worden aangebracht, ook de tekst in de grafieken wordt gewijzigd, hergebruikt en automatisch wordt gesynchroniseerd.

 

 

Comments are closed for this post.