Thuis in de financiële sector en in financiële communicatie

7 redenen waarom Lexitech uw voorkeurpartner voor financiële vertalingen is

Bij Lexitech zit u perfect voor uw financiële vertalingen, of het nu specifiek voor de financiële sector is of voor financiële communicatie in het algemeen. Waarom?

1. Veiligheid

Vertrouwelijkheid van gegevens is geen ijdel begrip. Zowel vanuit juridisch als technologisch oogpunt behandelen we uw gegevens volgens de strengste normen. Onze systemen zijn bewezen waterdicht.

2. Expertise

Bij Lexitech beschikken we over een uitgebreid netwerk van financiële vertalers die permanent worden gecontroleerd en die hun deskundigheid hebben bewezen. Onze eigen terminologiebank is bovendien een grote troef voor vertalingen van financiële inhoud in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.

3. Service

Elke dag komen er nieuwe hulpmiddelen op de markt die elk een deel van de workflow optimaliseren. We gebruiken er heel wat, en integreren ze ook in ons dienstenaanbod. U geniet hun vele voordelen, en onze expertise zorgt ervoor dat deze tools voor u werken en niet andersom.

4. Advies voor contentmanagement

Ons advies voor contentmanagement gaat heel breed:

  • organisatie;
  • hergebruik van content;
  • optimalisering van de linguïstische middelen;
  • werkstromen …

Bij Lexitech adviseren we u om manieren te vinden voor efficiënt contentmanagement op afdelings- of bedrijfsniveau. Nieuwsgierig? Lees alles over ons unieke Componentcontent-managementsysteem (CCMS) en ontdek hoeveel tijd en geld u bespaart.

5. Kostenbewust

Onze technologieën en expertise staan tot uw beschikking. Wij bewaren uw gegevens zorgvuldig. Gevolg: hergebruik en consistentie zijn geen loze begrippen.

6. Innovatie

We netwerken actief in de sector. Zo blijven we op de hoogte van evoluties in methodologieën en technologieën. Daardoor anticiperen we tijdig op risico’s en opportuniteiten.

7. Stabiliteit

We bestaan al bijna vijftig jaar.  We bewijzen jaar na jaar dat onze aanpak aan onze klanten op lange termijn heel wat meerwaarde biedt.

Onze oplossingen voor de financiële sector zijn er in vele gedaanten: vraag ons hieronder een voorstel op maat.

Financiële oplossingen op uw maat?