Ons bedrijf

Over ons bedrijf

Ons dienstenpakket richt zich met name tot industriële bedrijven die een complexe internationale documenten- en informatiestroom moeten beheren en tot bedrijven die nood hebben aan meertalige financiële communicatie.

De begin- en groei-jaren

Toen Lexitech in 1976 in Brussel werd opgericht, verzorgden we veelal technische documenten en vertalingen voor verschillende multinationals.

Al van in het begin gaf onze onderneming blijk van een uitstekend aanpassingsvermogen, zo zijn we uitgegroeid en meer ondersteunende diensten beginnen aanbieden in meertalige communicatie en documentbeheer voor klanten uit de bedrijfswereld en de overheidssector.

Flexibel en snel

Lexitech kan bogen op een lange ervaring in het ontwikkelen en verfijnen van tools en processen die u flexibiliteit, stiptheid en dezelfde hoge constante kwaliteit garanderen.

Veilig en stabiel

We gebruiken de beste technologieën en besteden toenemend aandacht aan de veiligheid en stabiliteit van onze systemen om de gegevens die u ons toevertrouwt, te beschermen.

Kwalitatief en betrouwbaar

Onze ISO 9001:2015-, ISO 17100- en ISO 18587-certificeringen, de jarenlange trouw van onze klanten, partners en van onze medewerkers zijn nog maar een paar bewijzen van onze toewijding om u de best mogelijke oplossing te leveren tegen een correcte prijs.

Efficiënt en voordelig

Met onze werkmethode en onze ervaring helpen we u om uw processen te stroomlijnen, waardoor u tijd en kosten bespaart.

We kunnen ook uw opdrachten en processen overnemen, zo maken we uw kosten variabel en hebt u altijd toegang tot de beste resources.