Wat levert de denktank voor Lexitech mij op?

Vertaalbureau

 

  • Hebt u ook het gevoel dat de wereld om ons heen zo snel beweegt?
  • Hoe realiseert u uw ambities in die wereld vol opportuniteiten en verrassingen, die ook vol hindernissen en uitdagingen zit?
  • Kortom, hoe maakt u de juiste keuzes voor vandaag en voor de komende vijf jaar?

 

Vragen waarbij zowel u als Lexitech wat professionele hulp kan gebruiken. Daarom omringen we ons met de ervaring en het inzicht van drie veteranen uit de vertaalindustrie die samen onze adviesraad (of denktank) vormen. Ze zullen zich concentreren op wat voor u de meeste waarde oplevert. Samen vertegenwoordigen Rudy, Gerd en Roberto meer dan 100 jaar ervaring in en kennis van de vertaalsector.
Rudy Tirry

 Rudy heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vertaalsector, onder meer als country manager voor Lionbridge België en als wereldwijd verantwoordelijke voor taalkwaliteitsdiensten van Lionbridge. Rudy heeft een bijzonder sterke expertise in operationeel management en in kwaliteitsoptimalisatie.

Gerd Janiszewski

Gerd werkte meer dan 20 jaar in de vertaal- en software-industrie als CEO en als lid van raden van bestuur en adviesraden. Zijn focus is strategisch sparren voor CEO’s en bedrijfseigenaren, evenals integraties na fusies, bedrijfstransformatie op het gebied van service, verkoop, marketing, strategieplanning en herstructurering/turnaround. 

Roberto Ganzerli

Roberto is de stichter van Arancho Doc, dat hij gedurende 25 jaar ontwikkelde en in 2017 verkocht aan Acolad. Tegenwoordig werkt Roberto als extern adviseur met focus op strategie en financieel management.

 

Via regelmatige discussies zullen deze experts Lexitech ondersteunen in haar keuzes. Zo houdt Lexitech de vinger aan de pols en blijven we de betrouwbare partner, die we al bijna vijftig jaar zijn.

“Ik ken Rudy, Gerd en Roberto al een aantal jaren en heb met elk van hen samengewerkt. Ze zijn niet alleen sterke persoonlijkheden, ze zijn ook specialisten van wereldklasse in ons vak! Lexitech moet klaar zijn voor de toekomst en ik twijfel er niet aan dat zij iedereen bij Lexitech beter zullen maken, vandaag en de komende jaren” (Geert Vanderhaeghe, General Manager Lexitech)