Klant

Een Europees instituut voor normering

Bezorgdheid van de klant

Precisie

Vraag van de klant

Onze klant moet continu een grote hoeveelheid aan technische standaarden vertalen vanuit het Engels naar de locale taal voor een (heel) brede waaier aan onderwerpen, van speelgoed over electronisch materiaal tot voedingswaren… en nog heel wat meer!

Oplossing door Lexitech

Flexibiliteit

We schaalden ons team op om aan de behoeften van de klant te voldoen en we integreerden onze workflows in hun zeer formele proces. Dankzij onze diverse pool aan specialisten konden we de klant ervan overtuigen dat we een breed spectrum van onderwerpen aankunnen, ook in grote volumes.

Nabijheid

Nabijheid speelt altijd een cruciale rol om de unieke noden van klanten in de sector van technische standaarden te begrijpen. Ook hier stelde het onze klant gerust dat onze teams beslagen zijn in het vakjargon. En minstens zo belangrijk: dat ze capabel waren om aan de hoge eisen van de klant te voldoen.

Dat kwam de klantenrelatie bijzonder ten goede. We toonden er ook mee aan hoe diepgaand ons inzicht was in de klantenobjectieven. Dit alles stelde ons in staat om vertaaloplossingen op maat aan te bieden die een exact antwoord formuleerden op de klantenbehoeften.

Welk probleem heeft Lexitech opgevangen?

De klant had nood aan een hoge mate van precisie voor de vertaling van technische standaarden, met een uitzonderlijke verscheidenheid aan onderwerpen. Van electronica tot chemische samenstellingen, van voeding tot zelfs … speelgoed.

Lees hier de volgende case